Skip to the content

Tirsdag den 06. december kl. 10.00 holder Continia Software A/S webinar om Document Capture 

Uddrag af Document Capture:

Continia Document Capture er den førende og mest omfattende end-to-end løsning til Microsoft Dynamics som kan scanne, udtrække OCR-data, registrere, bogføre og arkivere alle typer af dokumenter.
PDF-filer bliver automatisk downloadet fra prædefinerede e-mail adresser og behandlet af prisvindende OCR-teknologi - uden brugerens involvering overhoved.
Dokumenter på papir scannes med en desktop- eller netværksscanner og følger derefter samme flow som PDF-filer. Relevante felter genkendes og overføres automatisk til Microsoft Business Central, hvilket gør det hurtigt og effektivt at håndtere indkommende PDF-filer og papir dokumenter.
Fakturaer i XML-format har allerede alle nødvendige informationer og derfor er der ikke behov for OCR-behandling – de indlæses direkte via Continia XML-Import.

Tilmeld dig webinaret

Ved at udfylde og sende denne formular afgiver du samtykke til fremadrettet at modtage nyheder, invitationer til events og gode tilbud fra PC-Software A/S og Continia. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Hurtigst muligt efter din tilmelding fremsender vi link til webinaret
samt yderligere informationer der er relevant for din deltagelse.