Skip to the content

Microsoft har sendt C5 på pension

Skift fra C5, vi kan hjælpe jer

8. januar 2019 stoppede Microsoft udviklingen og supporten af Dynamics C5. Det vil sige, at Dynamics C5 ikke længere kan opdateres, og du derfor kan sidde med en forældet ERP-løsning uden en fremtid.

Vælg en fremtidssikret og low risk erstatning til C5

En forældet Dynamics C5 løsning kan i fremtiden skabe udfordringer hos din virksomhed. Skift fra C5 og vælg en fremtidssikret og low risk ERP-løsning.

PC-Software kan hjælpe dig med at skifte til et nyt ERP-system, der passer til din forretningsmodel. Vi kan også hjælpe med at konvertere data fra Dynamics C5 til din nye ERP-løsning.

OVERSIGT OVER ADD-ONS

Download e-bogen
“Virksomhedsejerens vejledning til udskiftning af regnskabssoftware”

At udskifte din regnskabssoftware er nemmere og billigere, end du måske tror.
Brug denne vejledning til at blive klogere på fordelene ved en moderne teknologiplatform, få bedre forståelse af fordelene ved en skybaseret løsning og viden om, hvilke spørgsmål du skal stille, når du overvejer dine muligheder.


Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central er en komplet løsning til virksomhedsadministration, som hjælper dig med at forbinde de enkelte dele af virksomheden. Den er nem at bruge fordi du sikkert allerede kender brugergrænsefladen fra Microsofts andre programmer.

Løsningen kan tilpasses, så den passer til den måde I arbejder på i din virksomhed. Vil du træffe bedre beslutninger og klare de daglige udfordringer nemt og hurtigst, så er Business Central et godt valg.

Læs mere om Business Central.

Skift fra C5 – Vi hjælper dig videre

Skal vi hjælpe dig med at skifte fra C5?
Kontakt os for at høre om dine muligheder. Udfyld kontakformularen eller ring til en af vores konsulenter.