Skip to the content

Udviklingen af ny teknologi går hurtigt. I den seneste tid er der sket meget med udbredelsen af kunstig intelligens (AI), og nye værktøjer gør det nemmere at bygge AI-modeller og opsætte automatiserede processer i samspil med virksomhedernes forretningssystemer.

Teknologi, der kan forbedre mange aspekter af din virksomheds drift, produktivitet og konkurrenceevne, samt hjælpe med at skabe værdi, innovation og vækst i en stadig mere digitaliseret verden.

Mulighederne for anvendelse af AI er vitterlig mange. AI kan blandt andet hjælpe dig med at analysere data, optimere processer, automatisere opgaver, forudsige adfærd og personalisere kundeoplevelser.

Det kan derfor være lidt svært at vide, hvor man skal begynde.

Copilot – Få digital hjælp til dine opgaver

Et godt sted at starte kunne være i de Microsoft løsninger, som du allerede bruger i dag.

Microsoft har med værktøjet Copilot indbygget AI-funktionalitet i flere af deres løsninger, og tilføjer løbende ny funktionalitet, som kan hjælpe dig med at udføre dine arbejdsopgaver.

Du kan fx anvende Copilot i Dynamics 365 (Business Central og Sales) og i Microsoft 365 (Outlook, Teams, Word, Excell, PowerPoint).

Copilot er en assistentfunktion, der kan hjælpe dig med til at løse en række arbejdsopgaver nemmere, hurtigere og mere effektivt. Fx generering af marketingstekster i Business Central.

Få inspiration til anvendelse af AI

Alle taler om AI og mulighederne for anvendelse er mange. Undersøgelser viser dog samtidig, at mange virksomhedsledere har svært ved at gennemskue, hvordan de helt konkret kan anvende og drage nytte af kunstig intelligens i lige præcis deres virksomhed.

Vi vil gerne forsøge at bidrage til denne forståelse med en webinarrække, hvor vi bringer anvendelsen af AI ned på et helt lavpraktisk niveau, uden for meget fokus på teknologi og smarte ord.

På webinarene viser vi et antal konkrete eksempler fra det virkelige liv på, hvordan virksomheder anvender AI i dagligdagen til at optimere processer i forskellige funktioner i virksomheden.

Webinar 17. september 2024 kl. 10:00

Næste webinar i rækken

Kunstig intelligens - Hvordan kan det anvendes i din virksomhed?

Sådan kan du effektivisere produktionen af tekster med AI

Webinar | On-demand

Kunstig intelligens - Hvordan kan det anvendes i din virksomhed?

Se webinaroptagelserne, når du har tid og lyst.

Salg og AI-drevet CRM

Afholdt: 15. maj 2024
Arrangør: Consit Gruppen

Se webinaret her

Microsoft Copilot

Afholdt: 6. marts 2024
Arrangør: Consit Gruppen

Se webinaret her

Skab sælgende tekster med AI

Afholdt: 29. februar 2024
Arrangør: Consit Gruppen

Se webinaret her

AI med afsæt i data fra Microsoft Outlook

Afholdt: 1. november 2023Arrangør: Consit Gruppen

Se webinaret her

Intro til kunstig intelligens

Afholdt: 20. september 2023
Arrangør: Consit Gruppen

Se webinaret her

Skal vi tage en snak?

Der er mange muligheder, når det kommer til anvendelse af AI. Det gælder både de standardløsninger, der kommer fra Microsoft, og skræddersyede løsninger, som vi kan bygge specifikt til dig og din virksomhed.

Udfyld formularen for at blive kontaktet.

Kontakt

Vil du vide mere?


Troels Vahl-Møller
Salgschef
tvm@pcsoft.dk
+45 22 88 32 99