Skip to the content

Tillægsløsninger

Tillægsløsninger gør det muligt at udnytte din IT Forretningsløsning, så den i endnu større grad er perfekt tilpasset din virksomheds processer.

Der er mange muligheder med tillægsløsninger, fx kan du automatisere nogle af de tungeste manuelle processer. Det nedsætter risikoen for fejlindtastninger og frigiver tid som du kan bruge på andre opgaver.

Vi har erfaring med mange forskellige tillægsløsninger, og kan hjælpe dig med at identificere dem der understøtter din virksomheden behov.

Læs om nogle af vores mest anvendte tillægsløsninger nedenfor.

Document Capture

Automatisér og strømlin alt i forbindelse med håndteringen af kreditorer og fakturaer. Fjern fejl og reducér de manuelle arbejdsopgaver.​

Expense Management

Få nem styring af rejseudgifter, slip for at indsamle fysiske kvitteringer og lad medarbejderne godkende dokumenter uanset hvor i verden de er.

Document Output

Automatisér håndteringen af debitorer. Send og håndtér nemt dine udgående dokumenter, og få et godt overblik over alle dokumenter.

Payment Management

Strømlin hele betalingsprocessen. Godkend og send dine betalinger direkte til bankens online-system  i ét workflow.

Collection Management

Sikre en hurtig og nem opkrævning, mens du samtidigt kan holde styr på alle opkrævningsaftalerne.

Shipmondo

Få et ordre- og fragthåndteringssystem med integration til Dynamics NAV/Business Central, så du nemt og hurtigt kan håndtere forsendelser og oprette pakkelabels.

Projektstyring

Få et et cloud-baseret alt-i-en projektstyringsværktøj med bl.a. timeregistrering, rapportering, fakturering, rollefordeling og projektøkonomi.

Warehouse Management

Giv dine lagermedarbejdere de værktøjer og oplysninger, der er nødvendige for at kunne arbejde effektivt. Og undgå fejl.