Skip to the content

Continia Document Capture

Undgå fejl og spar tid – mens du automatiserer hele dit kreditorbogholderi.

 

Fjern fejl og reducér dine manuelle arbejdsopgaver

Registreringsfejl og forstyrrede arbejdsgange er nogle af de mest tidskrævende og frustrerende udfordringer, som kreditorbogholderne kan komme ud for. At komme til at lave småfejl under disse komplekse arbejdsopgaver kan i visse tilfælde få omfangsrige konsekvenser.

Ved alt lige fra dataindtastning til bogføring og arkivering er Continia Document Capture en komplet løsning, som automatiserer hele din håndtering af kreditorerne. Document Capture ordner det hele for dig, så du ikke behøver at stresse, mens du arbejder.

Nyheder i 2024 R1

  • Continia eDokumenter
  • Automatisk oprettelse af digitale bilag
  • Verificering af krav om digitale bilag
  • AI-optimeret linjegenkendelse
  • Ny funktion til datavedligeholdelse
  • Dokumentintegritet med Secure Archive

De største fordele, der skaber værdi i din hverdag

Dataindlæsning

Fjern kedelige og gentagende manuelle dataindtastninger med Document Captures intelligente OCR. Med løsningen reducerer du fejl og sparer tid, fordi den genkender tekst i f.eks. fakturaerne og efterfølgende placerer det i de rigtige felter inde i Business Central.

​Continia eDokumenter

Optimér din proces fra køb til betaling med enkel udveksling af elektroniske dokumenter, i fuld overensstemmelse med europæisk og dansk lovgivning. Nyd godt af strømlinede forretningsprocesser takket være den globale XML-kompatibilitet, og få et samlet overblik over statusopdateringer på alle dine eDokumenter.

Match fakturaer med ordrebekræftelser

Skru ned for forvirringen, undgå fejl, og skab ensartethed og sammenhæng med Document Captures automatiske 3-vejs match. Læn dig tilbage, slap af, og lad softwaren godkende de fakturaer, som lander under bestemte beløbsgrænser, helt automatisk.

Godkendelsesprocesser

Du behøver ikke længere jagte dine kolleger i flere dage for at få dem til at godkende fakturaer. Document Capture sender automatisk dokumenterne til de korrekte godkendelsesprocesser og arbejdsgange, hvilket forkorter den tid, du normalt venter på at få fakturaerne godkendt. Du kan gennemse og godkende dokumenterne, uanset hvor du er.

Købskontrakter og -abonnementer

Ryd ud i de abonnementer, du ikke længere bruger; vær sikker på du kun bliver faktureret for dét, du har købt. Med Document Capture kan du være sikker på, at du bliver faktureret korrekt, mens du har et overblik over alle kontrakter og samtidigt sparer tid på at håndtere dem.

Secure archive

Slip for besværet med at håndtere papir. Opbevar, indekser, og bevar dine data sikkert, så du beskytter integriteten af dine originale dokumenter, samtidig med at du overholder reglerne. Følg hvert dokuments vej fra modtagelse til endelig bogføringspost så du får det fulde overblik, og tilgå din historik på få sekunder! Godkendt og certificeret i Tyskland som en pålidelig, revisionssikker arkiveringsløsning.

Klæd teamet på til succes

Tilføj værdi til arbejdsdagen og klæd teamet på til succes med Document Capture! Document Capture er det bedste software til at automatisere arbejdet med kreditorerne. Det hjælper dig med effektivt at optimere din tid, så du kan gå glad på arbejde og komme hjem i ordentlig tid.

Sikker elektronisk fakturering med NemHandel og PEPPOL

Continia Delivery Network er fuldt integreret med NemHandel og Peppol eDelivery Network, for at du sikkert kan indlæse fakturaer og kreditnotaer i Document Capture. Med Continia Delivery Network kan du modtage dine e-dokumenter, fra virksomheder over hele verden, direkte i din Business Central. Dette hjælper med at holde dine sensitive informationer beskyttede og sikre.

Kontakt

Vil du vide mere?


Troels Vahl-Møller
Salgschef
tvm@pcsoft.dk
+45 22 88 32 99