Skip to the content

Continia Expense Management

Håndtér nemt dine medarbejderudgifter – minimér dine manuelle opgaver

 

Hold øje med medarbejderudgifterne i realtid

Indsendelse, samling på og godkendelse af rejseafregninger og medarbejderudgifter er tidskrævende. Det hæmmer din produktivitet, og du er fanget foran tastaturet i flere timer. Når du håndterer fysiske kvitteringer, manuel dataindtastning og afstemning, så kan fejl og stor frustration hurtigt snige sig ind på dit arbejde.

Continia Expense Management giver dig et overblik over medarbejderudgifterne i realtid. Medarbejderne kan uploade kvitteringer igennem Continia Mobile Expense App eller Continia Expense Portal, hvilket giver dig mulighed for hurtigere at se og processere udgifterne.

De største fordele, der skaber værdi i din hverdag

Transaktioner på firmakortet

Fordi Expense Management er integreret med alle de store kredit- og betalingskortsudbydere, er det nemt at automatisk importere, håndtere og afstemme betalingskortstransaktionerne. Hvis du ikke selv har indsendt en kvittering for transaktionen på firmakortet, opretter systemet en udgift, som mangler relevante informationer. Systemet sender udgiften afsted til brugeren med en påmindelse om at udfylde de manglende informationer.

Kørsel

Når medarbejderne skal indsende kørsel, ender de tit med at gætte på kilometerantallet – medarbejdere, der i forvejen har nok at se til, glemmer tit at få det noteret, eller også hopper de det helt over og prøver bare at huske på, hvor det lige var, de kørte henne. Medarbejderne kan nemt oprette kørselsruter ved at bruge Expense Appen eller Expense Portalen for at være sikre på, de får den korrekte tilbagebetaling.

Diæter

Det kan hurtigt blive dyrt at tage på forretningsrejse. Med Expense Management kan du nemt beregne daglige diæter for overnatninger og måltider. Medarbejdere kan indsende rejseafregninger igennem Expense Appen eller Expense Portalen, hvor de specificerer rejseperioden, hotel, og daglige måltider.

Vink farvel til papir!

Ved at fjerne papiret fra din dagligdag, kan du være med til at redde vores fælles planet. Du fremskynder tilbagebetalingen af udlæggene og får et overblik i realtid over udgifterne. Ved at bruge intelligent OCR i Expense Appen kan du hurtigt tage og gemme et billede af din kvittering, udfylde de relevante informationer, og indsende udgiften – helt uden problemer!

Webinar

Intro til Continia Expense Management

Med Continia Expense Management bliver kreditkortrelaterede transaktioner importeret direkte ind i Business Central. Via en unik Expense App sendes bilag til Business Central og bliver opbevaret i det digitale arkiv. Får du behov for at lave et udtræk til Skat klares dette nemt med en enkelt rapport.