Skip to the content

Weighing Solution 365

Vi har i oktober 2022 fået tilføjet vejeprogrammer som et af vores kompetenceområder, og kan derfor nu tilbyde markedets mest funktionsrige og avancerede vejeløsning.

 

Fremhævede funktionalitet:

  • Håndtering af mange forskellige vejeprocedurer og pladser i samme vejeløsning
  • Mulighed for fuldautomatisk ind- og udvejning med brug af kort
  • Ekstrem nem og sikker indrapportering til Miljøstyrelsen
  • Eget faktureringssystem eller integration til andet faktureringssystem
  • Modtagekontrol på mobil app
  • Håndtering af miler og jordprøver

 

Weighing Solution 365 til Business Central

Vores vejeprogram er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central, og henvender sig til virksomheder med brovægte, som har behov for at få registreret vejedata til brug for fakturering, dokumentation og rapportering.

Tillægsmoduler

Standerprogram

 

Mobil veje- og kontrolapp

 

Webportal til dine kunder

 

Rapportering til Miljøstyrelsen, Affaldsdata m.fl.

For affaldsproducenter er det alfa og omega med en nem og gennemskuelig rapportering til blandt andet Miljøstyrelsen, Affaldsdata m.fl.

Det er en del af designet i vores vejeprogram, at vi nemt kan indlæse mange forskellige typer af affaldskoder, hvoraf både EAK-koder, E- og H-koder, Basel og OECD-koder er nogle af dem – her bruges særligt de sidste to til indrapportering af eksport og import af affald.

Ligeledes er der helt styr på affaldsproducenter og p-numre, hvilket hænger tæt sammen med hele konceptet omkring vejeaftaler/deklarationer. Vejeprogrammet er med indbygget logik, der sikrer udfyldelse af affaldskoder, samt hvem der har de rette autorisationer til at køre med farligt affald.

En vejeløsning til alle brovægte

Løsningen kan tilpasses til alle brovægtefabrikater. Det eneste, vi behøver, er vægtsignalet, og så kan du snildt fortsætte med din nuværende brovægt.

En vigtig del af en vejeløsning er vejestanderen og vejestanderprogrammet. Standerprogrammet er optimeret til fingertouchskærme, RFID-kort eller nummerpladegenkendelse, hvorved hurtig betjening opnås. 2-4 enkle tastetryk og chaufførerne er videre og væk fra brovægten.

Vi kan også tilbyde et nyudviklet avanceret modul, der sikrer en nem integration til både vægt, kamera, bom, lyssignal og porte, hvor styringen af de enkelte enheder sker ud fra vejeprogrammets opsætning.