Skip to the content

Du kan udvide dine vejeløsning med en webportal, hvori dine kunder og transportører kan oprette deres vejninger på forhånd. Dette frigør ikke kun ressourcer, men gør også arbejdsprocedurerne langt mere effektive, hurtige og mere sikker.

I webportalen kan dine kunder registrere deklarationer/vejeaftaler og tilgå historiske vejedata, vejekvitteringer og godkendte deklarationer/vejeaftaler med stregkode. Deklarationer med stregkoder kan bruges af chauffører ved indvejning og gør registrering hurtig, nem og sikker.

Webportalen indeholder også mulighed for at registrere mailadresser på de personer, som du ønsker, skal modtage godkendte deklarationer/vejeaftaler og vejekvitteringer. Det sparer dig for meget administration og fremskynder fakturering og forretningsprocedurer.

Løsningen understøtter al indrapportering til Miljøstyrelsen, og du sikrer dig derved, at din vejeløsning bliver fodret med alle de nødvendige data lige fra starten af. Det minimerer arbejdet med at skulle følge op og indhente en masse data både før og efter, vejningen er sket.

Webportalen har indbygget opslag til Virk.dk, som sikrer en korrekt overførsel af virksomhedsdata til vejeløsningen.

Kontakt

Vil du vide mere?


Troels Vahl-Møller
Salgschef
tvm@pcsoft.dk
+45 22 88 32 99