Skip to the content

Nemmere samtykkeproces

Som kunde med én eller flere løsninger fra Continia Software, skal du informeres om de seneste ændringer i forbindelse med Continias DPA (Data Processing Agreement), samt hvordan Continia fremadrettet vil informere kunder omkring ændringer til DPA’en.

Siden november 2022 har du sikkert lagt mærke til en notifikation inde i Business Central, der beder dig om at acceptere en ny DPA (version 2.1) fra Continia, eller måske er du blevet bedt om at underskrive en papirversion af DPA’en. Fremadrettet vil dette ændre sig.

Den fremadrettede proces

For fremadrettet at gøre det mere simpelt at informere om ændringer til DPA’en, vil Continia ikke længere bede dig om at give aktivt samtykke i Business Central eller bede dig om at underskrive og indscanne en papirversion af DPA’en.

De vil i stedet informere om ændringer til DPA’en via deres hjemmeside (www.continia.dk) og via e-mail for at være sikre på, at du får besked direkte i din indbakke.

Du og dine kollegaer er velkomne til at abonnere på opdateringerne omkring fremadrettede ændringer ved at tilmelde dig e-maillisten nedenfor.

Tilmeld dig her

Den nye DPA

Continia har frigivet endnu en ny version af deres DPA (version 2.2), som skitserer informationsproceduren for fremadrettede opdateringer til DPA (artikel 2.c). Denne DPA indeholder også andre mindre opdateringer, og du kan se den fulde opsummering for både DPA 2.1 og DPA 2.2 nedenfor.

DPA (version 2.2)

DPA opsummering

Kontakt

Vil du vide mere?


Troels Vahl-Møller
Salgschef
tvm@pcsoft.dk
+45 22 88 32 99