Skip to the content

Ny tilskudspulje åbner 6. november

Søg investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr.

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds produktivitet eller eksport gennem anvendelse af digitale systemer, automatisering eller e-handel? Så kan du 6. november 2023 søge om et tilskud på op til 250.000 kr. til investering i teknologi og IT (op til 200.000 kr.) og tilhørende rådgivning (50.000kr.).

 

Krav til dit projekt

Din ansøgning vurderes på om projektet:

  • Har digital og teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed
  • Bidrager til at realisere virksomhedens vækstambitioner
  • Er tilstrækkelig organisatorisk og økonomisk forankret
  • Er 100% investeringsklart, dvs. at du allerede har afklaret din virksomheds behov og undersøgt flere alternative løsninger

Det kan du få tilskud til

Tilskuddet på op til 250.000 kr. er for dig, der er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke din virksomheds produktivitet eller eksport.

For at kunne opnå støtte er det afgørende, at teknologien, du planlægger at investere i, indebærer en væsentlig teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed, samt at du i ansøgningen kan redegøre for, hvordan teknologien forventes at styrke din virksomhed.

Læs mere om SMV:Digital og tilskudspuljen her

Skal vi hjælpe dig?

Vi er godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, og kan tilbyde dig både rådgivning samt hjælp til at få udarbejdet din ansøgning.

Tilskuddene fordeles efter først til mølle-princippet, så du skal have din ansøgning klar, når puljen åbner mandag den 6. november 2023 kl. 09:00.

 

Book et møde

Vi giver gerne en kop kaffe eller tager en uforpligtende snak på Teams.

 

Ved at udfylde og sende denne formular, afgiver du samtykke til, at data gemmes med det formål, at PC-Software/Consit Gruppen fremadrettet kan kontakte dig. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Kontakt

Vil du vide mere?


Troels Vahl-Møller
Salgschef
tvm@pcsoft.dk
+45 22 88 32 99