Skip to the content

Få et indblik i nyhederne fra Continia

Continia har frigivet nye versioner (2023 R2), og er kommet med en række spændende nyheder, som vil forbedre din brugeroplevelse og maksimere din produktivitet samt gøre dig klar til den nye bogføringslov.

Vi har samlet alle nyhederne her på siden.

Nyheder i Document Capture


Purchase Contract Intelligence

Optimer din håndtering af købskontrakter. Purchase Contract modulet genkender mønstre i indgående og tidligere bogførte fakturaer og foreslår oprettelse af købskontrakter på tilbagevendende fakturaer så dine processer strømlines.

Secure Archive

Denne funktion sikrer, at dine originale digitale bogføringsdokumenter lagres på en sikker måde, der bevarer deres integritet og sporbarhed, samtidig med at sikkerhedsperioder bestemt af lokal lovgivning overholdes. Den inkluderer også en indbygget log-funktion, der sporer hvert dokuments vej fra modtagelse til endelig bogføringspost.

Prøv Purchase Contracts

Oplev mulighederne ved Purchase Contracts direkte i dit produktionsmiljø - helt uden binding. Aktivér blot modulet som prøveversion, og modtag ekspertvejledning gennem hele opsætningsfasen. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at udforske modulets fordele og se effekten på dine arbejdsprocesser uden ekstra omkostninger i de første 30 dage.

Dynamiske kolonner i dokumentkladden

Forbedr din dokumentkladde med muligheden for at konfigurere dynamiske kolonner. Glæd dig til personaliserede visninger, fleksibel inklusion af specifikke data, samt sorterings- og filtreringsmuligheder for bedre organisering.

Notifikationer til administratorer om åbne dokumenter

Undgå forsinkelser og effektiviser dine arbejdsprocesser. Vær sikker på at ubehandlede dokumenter bliver håndteret omgående ved automatisk at notificere udvalgte administratorer via e-mail.

 

Læs mere om Document Capture​

 

Nyheder i Expense Management


Auto-zoom ved Business Central tilføjelser

Vedhæftede billeder af kvitteringer skaleres automatisk til den bedst egnede størrelse, så du får et fuldt overblik og undgår manuelle justeringer når du navigerer i flere udgiftsdokumenter samtidigt. Du kan stadig justere zoom-funktionen for nærmere gennemgang efter behov.

Auto-udfyld i Expense Appen og Expense Portalen

Gør det hurtigere at indberette udgifter fra den samme forhandler med automatisk udfyldning i Expense Appen og Expense Portalen. Nyd godt af forslag til udgiftstype, samt praktisk fremhævede valgmuligheder i appen.

VAT/moms- input fra Expense brugere

Indtast let oplysninger om VAT/moms for udgifter i Expense Appen. Hvis AI Receipt Scanner opdager flere VAT/moms-posteringer på kvitteringen opretter den automatisk fordelinger på udgiften.

Konfigurerbare meddelelser

Skræddersy din arbejdsproces til dine præferencer. Tilpas advarselsmeddelelser i dine arbejdsgange så du tillader at bestemte udgiftsdokumenter med advarsler kan sendes til godkendelse, fremfor at bremse åbne udgiftsdokumenter.

Secure Archive

Denne funktion sikrer, at dine originale digitale bogføringsdokumenter lagres på en sikker måde, der bevarer deres integritet og sporbarhed, samtidig med at sikkerhedsperioder bestemt af lokal lovgivning overholdes. Den inkluderer også en indbygget log-funktion, der sporer hvert dokuments vej fra modtagelse til endelig bogføringspost.

 

Læs mere om Expense Management

 

Nyheder i Document Output


Øget fleksibilitet ved valg af e-mail-modtagere

Optimer nemt modtagervalg for e-mail skabeloner ved at definere en prioriteringsrækkefølge for adskillige e-mailadressefelter. Find hurtigt de korrekte e-mailadresser til en bestemt dokumenttype ved at specificere et sæt felter til indhentning af e-mailadresser.

Udvidet funktionalitet for e-mail signaturer

Maksimer effekten af din kommunikation med skræddersyede e-mail signaturer. Opret alsidige signaturer for enhver kampagne, uanset om de er permanente eller midlertidige, som f.eks. salgskampagner. Sikr dig at kampagnen er relevant ved at fastsætte præcise start- og slutdatoer for at garantere rettidig deaktivering.

Forbedring af Output-profiler

Administrer nemt e-mail-distribution og elektronisk afsendelse i kompatible formater med forhåndsoprettede og justerbare Output-profiler på kundekort. En standardindstilling i Document Output opsætningen simplificerer e-mail-indstillingerne ved at begrænse systemet til kun at fokusere på specifikke modtagere, hvilket fjerner behovet for SKIP-profiler.

Forbedret FactBox med vedhæftede filnavne på skabelonlinjer

Få et klarere overblik over alle dine vedhæftede dokumenter for en given e-mail-skabelonlinje ved at bruge listen med vedhæftelser i skabelonkortets FactBox. Du kan også se logposter for en bestemt skabelonlinje og se prioriteringerne for modtageropsætning for den generelle skabelon.

 

Læs mere om Document Output

 

Nyheder i Payment Management


Bankkontoverificering (Payment Approval modul)

Beskyt let dine finansielle transaktioner med bankkontoverificering og undgå betalingssvindel og fejl ved at verificere leverandører, kunder, og ansattes kontoinformationer.

Påkrævet antal godkendere (Payment Approval modul)

Få forbedret kontrol over din betalingsgodkendelsesproces. Bestem et præcist antal påkrævede godkendere fra en liste, for at dine betalinger kan fortsætte gennem betalingsprocessen.

Automatisk oprettelse af betalingsforslag

Gå aldrig glip af en betalingsfrist igen! Strømlin dit betalingsflow med automatiske betalingsforslag i udbetalingskladden og sikr, at dine leverandørbetalinger behandles og betales til tiden.

Forvalidering af betalingsinformation før dokumentgodkendelse med Document Capture

Gør godkendelsesprocessen mere flydende ved at validere betalingsinformation mod bankkrav før godkendelsen af et dokument. Sig farvel til besværet med at gentage godkendelser, og nyd godt af et enklere workflow.

Support til Direct Communication med ABN Amro i Holland

Med Direct Communication modulet kan du nu automatisk udveksle bankfiler mellem ABN Amro og Business Central for en mere strømlinet og effektiv arbejdsproces.

 

Læs mere om Payment Management

 

Continia Hub: Dit ultimative hjælpeværktøj

Sig farvel til frustrationerne ved at lede efter svar forskellige steder. Få al den information, du behøver, præcis når du behøver den, i ét samlet hjælpecenter - Continia Hub.

Continia Hub er en indbygget funktion, designet til at tilbyde uovertruffen support, så du altid er i trygge hænder, når du navigerer i Continias løsninger. Når du udfører funktioner på nøglesider, fx fakturaregistrering, får du adgang til ressourcer, der er specifikke for den kontekst, du arbejder i. Alt er lige ved hånden, fra instruktionsvideoer til dokumentation og træning.

Continia Hub tilbyder dog mere end bare information. Da Continia sætter pris på din mening, kan du også give ros, rapportere et problem, eller komme med forslag til, hvordan de kan forbedre din oplevelse i appen.

Kontakt

Vil du vide mere?


Troels Vahl-Møller
Salgschef
tvm@pcsoft.dk
+45 22 88 32 99