Skip to the content

Support udløber på Business Central version 14

Microsoft stopper løbende deres support på ældre versioner af Dynamics NAV/Navision og Business Central. Tirsdag den 10. oktober 2023 kommer turen til Business Central version 14.

Når supporten udløber på en version, stopper Microsoft også med at frigive rettelser og lovmæssige ændringer til versionen.

Vi vil derfor opfordre dig til at få lagt en plan for, hvordan I kan få opgraderet jeres ERP-løsning, hvis I kører med en ældre version, der ikke længere supporteres. Dette er ikke mindst vigtigt i forhold til den nye bogføringslov, der stiller krav til dit bogføringssystem.

Ændring af supportperioder

Yderligere vil Microsoft ikke længere tilbyde 5-års supportperioder, men fremover kun optil 18 måneder (dog mindst 12 måneder) alt efter hvor på året du har fået din BC-løsning.

Dette vil påvirke virksomheder, der kører Business Central on-premises. Virksomheder, som kører Business Central Cloud bliver løbende opdateret, og skal derfor ikke bekymre sig om supportdatoer og eventuel manglende funktionalitet – de er altid med i front.

Kontakt os

Ved at udfylde og sende denne formular afgiver du samtykke til fremadrettet at modtage nyheder, invitationer til events og gode tilbud fra PC-Software A/S. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Kontakt

Vil du vide mere?


Troels Vahl-Møller
Salgschef
tvm@pcsoft.dk
+45 22 88 32 99