Skip to the content

Nyheder i Business Central (BC24)

Microsoft har frigivet en ny hovedversion af Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC24).


Her er et par udvalgte nyheder:

  • Sagsmodulet er blevet omdøbt til projektmodulet: Modulets funktionalitet er blevet pudset af og har fået tilføjet ny funktionalitet såsom mulighed for at benytte montage og integration med Dynamics 365 Field Service.

  • Finansmodulet: Rykkermodulet er blevet opdateret, så du får mulighed for at automatisere din rykkerproces, konsolideringsfunktionaliteten er blevet udbygget og flere finansrapporter har fået et Excel-layout.

  • Kunstig intelligens og automatiseringer: Der er kommet mere Copilot funktionalitet i Business Central, og området med Power Automate er blevet styrket med flere og bedre skabeloner.

Webinar on-demand

Se webinaret om den nye version af Business Central. Her vil vi give dig et overblik over Business Central 2024 release wave 1, samt vise demoer af de mest interessante nyheder, som den nye version har at byde på.

Webinaret varer ca. 45 min.

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler Consit Gruppen dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du accepterer samtidig at modtage nyhedsbrev fra Consit Gruppen og PC-Software. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Se mere om Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Mere end blot et økonomisystem. Styrer blandt andet også salg, indkøb, lager, CRM og produktion.

Testkonvertering til Business Central Cloud

Få opdateret din gamle Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central.

Business Central Cloud Implementeringspakke

Kom nemt i gang med et moderne ERP-system fra Microsoft.

Kontakt

Vil du vide mere?


Troels Vahl-Møller
Salgschef
tvm@pcsoft.dk
+45 22 88 32 99