Skip to the content

Vigtig information angående den nye bogføringslov!!

Er du opmærksom på, at hvis du ikke anvender et godkendt standard bogføringssystem (ERP), så skal du selv aktivt sørge for, at dit system lever op til de nye lovkrav om digital bogføring?

I den forbindelse vil vi gerne invitere dig til et webinar om Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud, der er godkendt af Erhvervsstyrelsen i forhold til den nye lovgivning.

Ved at opgradere dit nuværende system til den godkendte version, får du tilmed den sidegevinst at få adgang til de nyeste teknologier som f.eks. kunstig intelligens og automatiseringer, som følger med en moderne platform.

Vi anbefaler derfor, at du benytter lejligheden til at få lagt en plan for opdateringen af dit ERP-system.

 

Få hjælp til den nye bogføringslov med Business Central

Se vores webinar fra 20. marts 2024, hvor vi fortæller om de mange fordele ved at skifte til Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud.

På webinaret kan du også høre om muligheden for at få tilskud fra Microsoft, hvis du kommer fra en ældre Microsoft løsning som fx C5 og NAV. 

I løbet af webinarets 30 minutter kommer vi ind på følgende punkter:

  • Hvad betyder det, at Business Central Cloud er godkendt af Erhvervsstyrelsen?
  • Fordelene ved Business Central Cloud
  • Automatisk adgang til Business Central Cloud Copilot (Microsofts AI-funktionalitet)
  • Hvordan foregår implementeringsprocessen?
  • Mulighed for at få tilskud fra Microsoft
  • Udarbejdelse af beslutningsgrundlag

Når du indtaster dine persondata i formularen ovenfor, behandler Consit Gruppen dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Du accepterer samtidig at modtage nyhedsbrev fra Consit Gruppen og PC-Software. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Kontakt

Vil du vide mere?


Troels Vahl-Møller
Salgschef
tvm@pcsoft.dk
+45 22 88 32 99